Sed ut velit porttitor tortor imperdiet tempus id in risus

Postet av Nesttun Tennisklubb den 4. Jan 2017

Etiam id gravida quam, nec viverra tortor. Nulla ultricies, velit et consequat convallis, nisi magna fringilla risus, sed varius nisi ante maximus purus.

Curabitur ac rhoncus est.

Postet av Nesttun Tennisklubb den 4. Jan 2017

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Quisque mi nibh, fermentum sit amet nisl id, commodo imperdiet nisl.

Vivamus ornare lacinia ante eget commodo

Postet av Nesttun Tennisklubb den 4. Jan 2017

Proin feugiat est nisl, sed dignissim massa fringilla sit amet. Cras mattis facilisis dolor ac placerat. Suspendisse eget diam in mauris congue faucibus et quis leo.

NTK SKAL SPILLE DIVISJONSTENNIS!

Postet av Nesttun Tennisklubb den 4. Jan 2017

I 2018 skal NTK stille i divisjons tennis og vi gleder oss masse til å velge et lag! Om været er fint i Bergen (!!!) så skal vi spille hos Bergen TK (tennisbanene på Bønes).

NY RUNDE MED SENIOR LEAGUE ER I GANG

Postet av Nesttun Tennisklubb den 4. Jan 2017

Vi er i gang med ny runde av senior league med 16 spillere. Vi ønsker alle lykke til og masse moro med kampene. Det er 4 måneder med kamper og vinneren blir annonsert 1.4.2018.